Utskrift
Grue Jeger- og Fiskerforening

Velkommen til Grue Jeger- og Fiskerforening. Her skal vi forsøke og gi deg en liten smakebit av hva vi har å tilby deg som jeger og fisker.

Historikk
Grue Jeger- og Fiskerforening ble dannet i 1931. Foreningen er i dag en av Grues største foreninger med sine ca. 300 medlemmer.

Terreng
GJFF disponerer ca 90 000 mål med skogområder, hvor vi har mer enn 25 fiskevann. Terrenget er delt inn i 2 hovedområde, kommuneskog og utmarkslag skog.

Kurs / Opplæring
På kurssida legger vi vekt på å utdanne egne instruktører innenfor de viktigste områder. Vi er meget aktive innen fiskekultivering og viltpleie.

Anlegg
Lerduebanen er et helt nytt anlegg med overbygg over standplassen og flombelyst for skyting i den mørke årstiden. Riflebanen som vi disponerer sammen med Grue skytterlag er bare noen få år gammel og utstyrt med elektroniske skiver for resultatvising direkte på skjerm. Med denne satsingen tilbyr vi våre medlemmer og gjester, topp moderne anlegg som vi håper mange vil benytte, husk at vi alltid har godkjente instruktører tilstede på våre treningskvelder.

 

Linker

 

 

 

 

Følg oss på Facebook